Snaga i izdržljivost na svakom polju

Premazi koji traju

Poljoprivredna, građevinska i rudarska oprema se svakodnevno koristi u jednim od najtežih uslova za rad. Inver premazi osiguravaju da vaša oprema izdrži test vremena, čime štiti vaš brend i ispunjava očekivanja vaših potrošača.
Bilo da je u pitanju kosilica za travu u vašem dvorištu ili ogroman buldožer koji se svakodnevno koristi na gradilištu, mi imamo premaz koji završava posao. Visokoefikasni premazi su potrebni u slučajevima kada su hemijska i mehanička otpornost od suštinskog značaja. 

Prava tehnologija za svaki projekat

Teškoj mehanizaciji su potrebni premazi koji su izdržljivi i obavljaju težak posao baš kao sam proizvod. To znači da vaš premaz mora da bude jači. Zato se mi neprekidno trudimo da vam ponudimo najnovije ideje i tehnologije. Mi nudimo kompletne usluge, sa stručnim znanjem u oblasti svih vrsta hemijskih sastava, načina primene i kombinacija premaza, tako da uvek dobijate proizvod koji na najprecizniji način ispunjava vaše zahteve.

 


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink