Kućni aparati

Vrhunska boja, efikasnost i inovativno rešenje za kućne aparate.

Za kućne i industrijske aparate, Inver premazi pružaju trajnu zaštitu od hemijskih sredstava koja se koriste svakodnevno, kao i od habanja. Valspar premazi ispunjavaju očekivanja i kupaca i proizvođača po pitanju fnkcionalnosti i efikasnosti, a dosutpni su u paleti od nekoliko hiljada prelepih boja i kombinacija završne obrade. Za potrošače, Valspar premazi nude lepu i trajnu završnu obradu koja može da izdrži svakodnevno habanje. Za proizvođače, naši lakovi u prahu i tečni lakovi mogu da se formulišu tako da ispune specifične potrebe primene.
 

Prihvatanje izazova: Korak ispred aktuelnih trendova

Pošto se potrebe klijenata stalno menjaju, vrlo je važno za proizvođače da uvek budu korak ispred aktuelnih trendova. U kompaniji Inver, boja je biznis. Analiziramo potrošačke i dizajnerske trendove kako bismo mogli da razumemo buduću potrebu za bojama. U svom širokom asortimanu premaza, nudimo bezbroj kombinacija završne obrade i boja, od tradicionalnih glatkih završnih obrada sa visokim sjajem belih mašina za veš do završne obrade na frižiderima koja ne ostavlja otiske prstiju. Sa Inverom imate bezbroj opcija za odabir boja.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink