Kvalitet i sertifikati

1997. godine, kompanija Inver je dobila UNI EN ISO 9001 sertifikaz za kvalitet, čime je obeležen važan korak za kompanniju iako je krajnji cilj postizanje standarda "Nula defekta" u smislu kvaliteta.

- Naši proizvodi imaju sve potrebne sertifikate i nisu štetni po životnu sredinu

- Naš asortiman lakova u prahu za primenu u arhitekturi ima Quallicoat sertifikat (Klasa sertifikacije  1 i 2) i GSB sertifikat (Standardna i master sertifikacija) i ne sadrži TGIC.

Planiranje kontinuiranog poboljšanja je staza za postizanje ovog cilja, a svi zaposleni u INVER Grupi su svesni da rad na poboljšanju daje dodatnu vrednost proizvodima i uslugama. Kontinuirana posvećenost tome u svim fazama postupka pomaže da se prevaziđu svakodnevni izazovi na tržištu.

Kvalitet upravljanja lancem nabavke

INVER kvalitet se tumai i razvija sveobuhvatnim pristupom tokom čitavog procesa projektovanja, planiranja, izvršavanja, kontrole i nadgledanja lanca nabavke, od sirovine do krajnjeg koristnika.

Ovaj rezultat se zasniva na radu i zajedničkom doprinosu brojnih timova stručnjaka iz svih kompanija grupe koje posluju u oblasti istraživanja i razvoja, kupovine, proizvodnje, tehničke podrške, prodaje i marketinga, čime se osigurava kontinuirano poboljšanje kvaliteta.

 

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink