Nameštaj

Funkcionalnost i estetika zanameštaj u enterijeru i eksterijeru

 

Kombinacija funkcionalnosti i estetike

Kada projektujete zgradu, ono što želite da postignete jeste završna obrada eksterijera koja lepo izgleda, ali je istovremeno i trajna. Formulisani tako da ispunjavaju najviše standarde industrije, Inver visoko efikasni premazi za primenu u arhitekturi pružaju dugotrajnost, boju i lepotu, i pomažu arhitektama da zamisle, izrade i izgrade zadivljujuće projetke. Napravite izbor iz našeg asortimana od nekoliko hiljada boja, nijansi sjaja, tekstura i efekata- od svetlih boja i anodiziranog izgleda do specijalnih efekata završne obrade i premaza koji menjaju boju. Ili dopustite našim stručnjacima da osmisle boju prilagođenu vašem projektu pomoću naše unapređene tehnologije za usklađivanje boja.
 

Trajna lepota i funkcija

Kombinovanje stila, funkcije i trajnosti u jedan proizvod može da bude izazov za svakog projektanta. Inovativni portfolio proizvoda kompanije Inver nudi projektantima i proizvođačima brojne opcije za savršen izgled, osećaj i završnu obradu koja je potrebna da zadovolji zahteve klijenata. Uzimajući u obzir kompatibilni asortiman lakova u prahu, proizvodi kompanije Inver mogu da se kombinuju tako da proizvedu potrebnu trajnost u željenim bojama nameštaja koji se svakodnevno koristi.
 

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink