Kolekcija 15

Paleta inspirisana globalnim trendovima boje

Kolekcija boja 15 predstavlja glavni korak u unapređenju tehnologije lakova u boji i fokusirana je na proizvode koji nisu štetni po životnu sredinu i projektovana je za tržište arhitekture. Kolekcija boja 15 stavlja vam na raspolaganje naše celokupno znanje iz oblasti trendova boja u arhitekturi. Kompanija Inver je napravila Kolekciju boja 15 koja prenosi emociju, definiše globalne kulture, budi duh, ostavlja utisak, ulepšava želje i, na kraju, pomaže svima nama da razvijemo carstvo boja.

 

Izuzetne boje

Kolekcija boja 15 obuvata premaze u boji za primenu u arhitekturi koji daju vrhunske rezultate i koje je pažljivo izabrao tim stručnjaka za boje kompanije Inver.

- Paleta boja koja ostavlja trajni utisak
- Odlična postojanost boje


Vrhunski rezultati

Svi Inver lakovi u prahu su u celosti u skladu sa kriterijumima i standardima utvrđenim u GSB Master Quality specifikaciji i QUALICOAT klasa 2.

- Izvanredna trajnost na eksterijeru
- Izuzetna otpornost na abraziju

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink