Outdoor

Ova kolekcija je formulisana tako da ispunjava zahteve koji se odnose na dekorativnost i efikasnost u savremenoj arhitekturi i dizajnu. To su najbolja rešenja za premazivanje metalnih podloga: aluminijum, čelik, pocinkovani čelik, itd. Komponente lakova u prahu pružaju arhitektama do sada ne viđeni stepen slobode dizajna i lako se uklapaju sa drugim materijalima.

Dostupna je u širokoj paleti boja, nijansi, efekata i tekstura, tako da Inver lakovi u prahu omogućavaju slobodu projektovanja bez ugrožavanja funkcionalnosti. Pored lake i efikasne primene, Inver lakovi u prahu su takođe u skladu sa životnom sredinom i njihova postojanost ih čini posebno pogodnim za spoljašnju upotrebu.

 


Istorija uspeha

Lakovi u prahu predstavljaju izuzetno visok nivo specijlizacije kompanije Inver kao rezultat istraživanja započetog sedamdesetih godina prošlog veka i zahvaljujući čemu je kompanija Inver danas evropski lider u oblasti ove vrste završne obrade.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink