Održivost

Značaj životne sredine

Kompanija Inver se zalaže za zaštitu životne sredine, od toga da svodi na minimum uticaj naših objekada na životnu sredinu, do razvoja inovativnih rešenja za naše klijente. Danas postoji mnogo načina da se vodi računa o zaštiti životne sredine prilikom odabira materijala koji će se koristiti za rad. Politika kompanije Inver je da njeni objekti rade na način koji štiti njegoe zaposlene, društvo i životnu sredinu.

 

Za šta se zalažemo

- Smanjenje ukupnih emisija štetnih materija u vazduh, vodu i zemljište

- Eliminisanje i smanjenje otpadnih materijala u proizvodnji tako što se izvori redukuju, koriste ponovo, recikliraju poboljšavaju uključujući druge programe za sprečavanje zagađenja

- Optimizacija upotrebe materijala i postupaka koji nisu štetni po životnu sredinu (bez uporebe toksičnih pigmenata i isparljivih organskiih jedinjenja - VOC)

- Rad sa našim klijentima na bezbednoj upotrebi, transportu i odlaganju Inver proizvoda.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink