Kolekcija 10

Pruža identitet, daje na značaju i izražava kvalitet

Kolekcija boja 10 predstavlja izuzetan izbor fascinatnih izuzetno postojanih boja koje su izabrane sa ciljem da predstave savremeno arhitektonsko razumevanje prirode i društva. Ovaj asortiman je dizajniran tako da pored estetske celovitosti i inovativnosti ponudi i odlične rezultate metalik efekata.

 

Izuzetne boje

Kolekcija boja 10 obuhvata premaze u boji za primenu u arhitekturi koji daju vrhunske rezultate i koje je pažljivo odabrao tim stručnjaka za boje kompanije Inver.

- Paleta boja koja osavlja trajni utisak
- Odlična postojanost boje


Vrhunski rezultati

Svi Inver lakovi u prahu su u celosti u skladu sa kriterijumima i standardima utvrđenim u GSB Master Quality specifikaciji i QUALICOAT klasa 2.

- Izvanredna trajnost na eksterijeru

- Izuzetna otpornost na abraziju


Exceptional Colors

Color Collection 10 includes superior performance architectural coatings colors carefully selected by Inver's color experts.

- Color palette creates a lasting impression
- Excellent color consistency


Outstanding Performance

All Inver powder coatings fully comply with the criteria and standards set by the GSB Master Quality specification and QUALICOAT class 2.

- Exceptional exterior durability
- Remarkable abrasion resistance

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink