Tehnička podrška

Jedinstvena veza: Boja. Tehnologija. Poverenje

Kada birate Inver lakove u prahu, ne dobijate samo proizvode vrhunskog kvaliteta i izuzetnu efikasnost. Dobijate i naše posvećene stručnjake koji Vam pružaju svakodnevnu podršku u onome što radite, sa svakim proizvodom i svakim brendom iz naše ponude. Naši lakovi u prahu su proizvodi visoke efikasnosti na koju možete da se oslonite a takođe i naši zaposleni su Vam uvek na raspolaganju da Vam pruže stručne usluge kojima možete da verujete.

Kompanija Inver ima najmoderniju i kopletno opremljenu laboratoriju koja pružanajveći nivo tehničke podrške. Sa fokusom na lakove u prahu,naš tim za tehničku podršku je jedan od najiskusnihih na tržištu i našim klijentima pruža podršku i rešenja za svaki izazov. Izaći ćemo u susret Vašim potrebama na brz i efikasan način pošto u ponudi  takođe imamo uslugu za pružanje podrške na terenu i podrške vezane zanačin primene, tako da se ni jedno pitanje ne zatvara dokklijent ne bude potpuno zadovoljan.

Od laboratorije do primene,kompanija Inver imam vrhunsku tehnologiju za proizvodnju laka u prahu. Naši proizvodi su efikasni, jednostavni za primenu i daju izuzetne rezultate, i zbog toga je kompanija Inver partner koji Vam je potreban kada prenosite svoje poslovanje na viši nivo. Ponosni smo na to što dajemo najbolje rezultate u tehnologiji usklađivanja boja, podršci u uslugama.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink