Grupa

Inver & Valspar

 

Od juna 2013. godine, kompanija Inver je ponosna na udruživanje snaga sa kompanijom Vaspar, čime je kompanija Inver spojila svoj fokus na klijenta, vodeću tehnologiju i trajni uspeh na evropskom tržištu industrijskih premaza sa globalnom distribucijom kompanije Valspar i njenim hzalaganjem za postizanje vrhunskih rezultata.

 

VALSPAR: Ako je važno, mi ćemo to rešiti

Valspar je svetski lider u industriji premaza i svojim klijentima pruža inovativne i visokokvalitetne proizvode,kao i usluge sa dodatnom vrednošću. Naših 11.000 zaposlenih širom sveta isporučuju klijentima u više od 100 zemalja napredna rešenja za premaze koja imaju vrhunski izgled, efikasnost, zaštitu i održivost. Valspar nudi potrošačkom tržištu širok asortiman vrhunskih proizvoda za premazivanje, kao i visokokvalitetna rešenja u oblasti građevinarstva, industrije, pakovanja i transporta.

 

Zaštita dobara i brendova od 1806. godine

O svog osnivanja 1806. godine, kompannija Valspar se zalaže da klijentima pruži najnovije inovacije, najbolji kvalitet i najbolju uslugu u industriji premaza. Naše sedište se nalazi u Mineapolisu i zahvaljujući našem raznovrsnom asortimanu proizvoda mi smo jedan od najkompletnijih dobavljača gilo gde u svetu i nalazimo se na šestom mestu u svetu po veličini kao kompanija koja se bavi proizvodnjom farbi i premaza.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink