Indoor

Kolekcija za unutrašnju upotrebu predstavlja izbor boja koje reflektuju zahteve enterijera. Sjajan metalik efekat obogaćen svetlucavim elementima daje luksuzan izgled elementima u vašem domu i zajedno sa igrom svetlosti kreira vizuelnu senzaciju u vašem enterijeru.

Kolekcija za unutrašnju upotrebu vam omogućava da u celosti ispunite visoke zahteve po pitanju estetike i funkcionalnosti. Raznovrsne primene lakova u prahu u enterijeru se poklapaju sa raznim odličnim svojstvima naših lakova u prahu. Imaju odgovarajući raspon temperatura pećnica, vrlo dobru hemijsku otpornost i postojanost boje, uključujući veliki izbor specijalnih efekata i boja.

 


Istorija uspeha

Lakovi u prahu predstavljaju izuzetno visok nivo specijlizacije kompanije Inver kao rezultat istraživanja započetog sedamdesetih godina prošlog veka i zahvaljujući čemu je kompanija Inver danas evropski lider u oblasti ove vrste završne obrade.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink