Trade Coaters

Lakovi u prahu koji imaju balans između visokog kvaliteta i ekonomičnosti

 

Prihvatanje izazova: Tehnologija sa smanjenjem troškova

Naš fokus na stvaranje vrednosti koju kupac očekuje, putem navedene tehnologije i tehnika za smanjenje troškova, daje rešenje sa najmanjim ukupnim troškom. Razumemo da vam je potrebna fleksibilnost kada je u pitanju potreba lak u prahu, tako da rešenja možete da pronađete u asortimanu raznih hemijskih sredstava, na hiljade boja i efekata, mogućnosti brzog prilagođavanja i usklađivanja boje, uključujući količine koje vam odgovaraju i tehničku podršku kada vam zatreba.

Prava tehnologija za svaki projekat

Bez obzira koja količina premaza ili laka u prahu vam je potrebna, mi smo spremni da vam damo podršku, pošto su svi naši lakovi u prahu dizajnirani tako da daju odličnu transfernu efikasnost, a vi možete lako da obavljate svoje poslove. Naš tim za korisničku uslugu vam stoji na raspolaganju za sva pitanja, pojašnjenja i porudžbine. Naše je da pojednostavimo stvari i povećamo efikasnost što je više moguće kako biste vi mogli da se bavite stvarima koje treba da uradite.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink