Industrijska završna obrada

Vrhunski rezultati u teškim uslovima radne sredine

 

Izdržljivost u osnovnim i najtežim uslovima 

Bez obzira kakvi su zahtevi vašeg proizvoda, obima posla ili efikasnosti, uvek možete da računate na Inverov široki asortiman standardnih i prilagođenih opcija za premaze i tehologije koje ispunjavaju vaše zahteve. Tehnolozi kompanije Inver sarađuju sa vama kako bi razumeli vaše zahteve po pitanju premaza i uslova radne sredine sa ciljem da se dobije najbolji proizvod spreman za nanošenje. Pored toga, naš tim tehničkih stručnjaka i stručnjaka za način primene će se postarati da kontinuirano i na efikasan način obavite sve poslove vezane za premaze.
 

Prava završna obrada za svaki posao

Inver lakovi u prahu imaju veliki asortiman hemijskih sredstava i boja dizjniranih za različite načine primene na industrijskom metalu. Bez obzira da li vam treba jeftino rešenje, određeni nivo efikasnosti vašeg praha, zaštitni osnovni premaz, ili izbor prelepih boja i efekata, mi imamo rešenje. Isto važi za tehničku službu, službu za podršku u načinu primene, savete u vezi sa proizvodima, usklađivanje boje, brzu isporuku, fleksibilne veličine serija i konkurentne cene. Pored toga, podrazumeva se da je svaki naš proizvod u skladu sa životnom sredinom.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink