Arhitektura

Umetnost i nauka u najlepšoj kombinaciji

 

Kombinacija umetnosti i nauke

Kada projektujete zgradu, ono što želite da postignete jeste završna obrada eksterijera koja lepo izgleda, ali je istovremeno i trajna. Formulisani tako da ispunjavaju najviše standarde industrije, Inver visoko efikasni premazi za primenu u arhitekturi pružaju dugotrajnost, boju i lepotu, i pomažu arhitektama da zamisle, izrade i izgrade zadivljujuće projetke.

Napravite izbor iz našeg asortimana od nekoliko hiljada boja, nijansi sjaja, tekstura i efekata- od svetlih boja i anodiziranog izgleda do specijalnih efekata završne obrade i premaza koji menjaju boju. Ili dopustite našim stručnjacima da osmisle boju prilagođenu vašem projektu pomoću naše unapređene tehnologije za usklađivanje boja.

Trajna lepota i funkcija

Inver premazi pomažu da se dobre ideje sprovedu u delo i da traju godinama, u svim vrstama okruženja. Linije naših proizvoda su dizajnirane tako da odgovore na izazove životne sredine, budžeta, održivosti, itd. Pogodne su za upotrebu na arhitektonskom aluminijumu i čeliku, kako u eksterijeru tako i u enterijeru, a Inver asortiman za primenu u arhitekturi takođe nudi odličnu trajnost, dobru hemijsku i mehaničku otpornost sa proizvodima koji ispunjavaju uslove specifikacija Qualicoat klasa 2 i GSB Master.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink