Vodorazredivi premazi

reduction of the quantity of solvent.

Korisnici koji izaberu ovu tehnologiju nalaze u vodorazredivim premazima Invera alternativno rešenje za tradicionlane proizvode na bazi rastvarača, koje je pouzdano, praktično i kompetemtno. Nakon mnogo godina razvoja i istraživanja INVER nudi tržištu spektar proizvod aza industrijsku primenu koji nipoemu ne zaostaje za tradicionalnim rastvaračkim proizvodima , u pogled asortimana ili tehničkih ili estetskih karakteristika.

Vodorazredivi proizvodi Invera mogu se aplicirati pneumatskim ili airless raspršivanjem, ekektrostatskim pištoljima, rotirajućim glavama, potapanjem. Proizvodi mogu da se suše na vazduhu ili u pećima  na nižim temperaturama, mogu se katalizovati epokidnim ili poiretanskim očvršćivačima. Dugogodišenje iskustvo u proizvdnji vodorazredivih premaza, zanači da su naši klijenti testirali sisteme zaštite na različitim površinama.

Razvojni inženjeri INVER-a su izuzetno aktivni u saradnji sa laboratorijom za istraživanje polimera, proizvođačim sirovina i opreme za industrijsko farbanja, ovaj pristup čini mogućim brzi razvoj u cilju poboljšanja otpornosi na atmosferske  uslove i agense, aplikacijske karakteristike, i smanjenje sadržaja rastvarača.

    


  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink