Tečni premazi

Više od 300 različitih serija tečnih premaza je dostupno uključujuči osnovne premaze, završne premaze, jedno komponentne i dvokomponentne, premaze šušive na vazduhu ili termoočvršćavajuće koji se apliciraju rasprskavanjem ili potapanjem.

Izbor pravog premaza je proveren od strane inženjera INVER-a uz saradnju sa klijentom, isporučiocima opreme za aplikaciju i dobavljačima sirovina u cilju postizanja maksimalne efikasnosti u svakoj situaciji. 

Bilo koji zahtev za farbanjem može biti zadovoljen sa širokim spektrom vodorazredivih, high solid, i tradiconalnih premaza na bazi rastvarača, anaforetskim i kataforetskim premazima, sa više od 300 različitih serija tečnih premaza. Asortiman uključuje jednokomponentne, dvokomponentne, DTM premaze (Direct to metal), koji se suše vazdušno ili prinudno i apliciraju raspršivanjem ili potapanjem.

Inver takođe proizvodi sopstvena veziva (smole) koje predstavljaju glavnu komponentu premaza, osiguravajući najbolju kontrolu kvaliteta polazeći sa proizvodnjom od bazičnih komponenti. Vodorazredivi premazi ili premazi na bazi vode sada su standardni na tržištu i Inver garantuje rezultate koji su jednaki ili bolji u odnosu na tradicionalne premaze na bazi rastvarača.  • Telefon:
    +381 11 404 0507

  • Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6,
    Novi Beograd

O nama

Inver je međunarodna kompanija i lider na tržištu u oblasti industrijskih premaza. INVER GROUP koja ima 600 zaposlenih, sastoji se od mreže kompanija:

Poslednje vesti
© Copyright 2017 VALSPAR DOO | Bulevar Arsenija Čarnojevića 102/6, Novi Beograd | email:info@valspar.rs | Izrada web sajta Geolink